Дорого чи все ж таки недорого відкрити міні-пекарню?

Опубліковано Margus 14/07/2016 0 Коментарі

оборудование для пекарниВідкрити пекарню або міні-пекарню , булочну, напевно, мріяв кожен, хто любить свіжий хліб, здобу або солодощі. Нічого немає приємніше запаху, ніж запах випікати свіжого хліба і, взагалі, випічки.

 

Жоден день не проходить без того, щоб ми не поласували випічку - роботу славних пекарів. І нехай давно вже втратили свою нішу старі добрі «Булочні», але поступово вони з'являються, так як є попит на смачний хліб і випічку.

 

Україна завжди славилася своїми багатими чорноземами, була батьківщиною хліборобів і широким асортиментом смачного хліба, позмагатися в розмаїтті можна було тільки з французькими булочниками.

 

З чого ж починається смачний хліб і чи варто займатися хлібним бізнесом? Якісне борошно, хороший пекар, гарне пекарське обладнання, звичайно ж, гарне місце для продажу вашого хліба і успіх гарантований. Головним завданням, яке ми ставили при створенні цього сайту, перш за все, щоб сайт був Вам корисним не тільки в придбанні обладнання, а й, як помічник в питаннях, які вам заважають, щоб зважитися на відкриття свого хлібного бізнесу.

 

Що може бути почесніше ніж бути хліборобом? В першу чергу, необхідне невелике приміщення. У спальному районі міста достатньо 20-30 квадратних метрів, можна підвальне приміщення, але, обов'язково, з гарною витяжкою. В ідеалі, міні-пекарня на першому поверсі разом з невеликим магазинчиком, булочної з продажем і «прямо з плити»;

 

Хлібобулочні вироби відмінно продаються свіжими, гарячими з божественним запахом. Сусідство пекарні з магазином дає подвійний ефект продажу. Завдяки запаху хліба, покупець мимоволі заходить в Ваш заклад і без смачної покупки вже не піде.

 

Поговоримо трохи про набір обладнання для міні-пекарні. Назвемо найнеобхідніший набір. Найголовніше і найдорожче в міні-пекарні: конвекційна піч, розстоєчна шафа і тістомісильник. Бажано, звичайно, придбати дека, пекарські листи і гастроємності, без яких не обійтися. А ось, за бажанням, можна купувати, а можна і вручну, але ми рекомендуємо електричний борошнопросіювач і тісторозкатку. Якщо Ви плануєте надалі продавати напівфабрикати, тоді Вам необхідний апарат шокової заморозки для тіста. Робочі столи та полки з нержавіючої сталі, столи-мийки, візки на колесах, шпильки та інші пристосування - це набір нейтрального обладнання, яке так само незамінне, але коштує досить недорого.

 

Більш детальні пропозиції та консультації по комплектації і наповненню обладнання пекарні Ви можете отримати, зв'язавшись з нашими фахівцями. Будемо раді Вам допомогти!

 

Обладнання для пекарні: конвекційну піч, розстоєчну шафу, тістоміс, дека, пекарські листи, гастроємності, борошнопросіювач, тісторозкатку, апарат шокової заморозки, робочі столи і полиці з нержавіючої сталі, столи-мийки, візки на колесах, шпильки Ви можете придбати на нашому сайті для професійних пекарів та кухарів iBaker.com.ua

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.