Ваш кошик порожній!
Якщо Ви зібралися відкрити маленьку пекарню, бар, великий ресторан або пекарський цех, то наша компанія готова допомогти вам в цьому. Визначившись з концепцією закладу, Вам все одно не обійтися без плану проекту. Куди звертатися, куди бігти, кого просити ...? А тут ми, все знаємо, все вміємо і всім допоможемо!
Перше, і найважливіше, це замір технологічного приміщення і візуальна оцінка його фактичних конструктивних особливостей.
Маючи вхідні дані можна проводити зонування основних приміщень:
3. Складських приміщень зі стелажами для зберігання товарів і холодильних камер.
Дуже важливо розподіляти потоки, врахувати протипожежні, санітарні, архітектурні норми. Устаткування для ресторанів і кафе повинно забезпечувати цілий ряд технологічних процесів. Слід пам'ятати, що для приготування їжі необхідно продумати питання руху продуктів на кухню, а готових страв - на роздачу. Список обладнання навіть для невеликого кафе буде досить великим, плюс посуд і кухонне начиння. Таким чином, ми приступаємо до розробки технологічного плану проекту.
Технологічний проект складається з графічної частини і специфікації.
Графічна частина - чітка вказівка місця розташування і підключення кожної одиниці обладнання, а текстова частина - специфікація обладнання з конкретним описом технічних характеристик і продуктивної потужності.
Для Вас приклади розміщуємо нижче:
На основі специфікації формується завдання електрикам і сантехнікам:
