Наші послуги

Якщо Ви зібралися відкрити маленьку пекарню, бар, великий ресторан або пекарський цех, то наша компанія готова допомогти вам в цьому. Визначившись з концепцією закладу, Вам все одно не обійтися без плану проекту. Куди звертатися, куди бігти, кого просити ...? А тут ми, все знаємо, все вміємо і всім допоможемо!

 

Перше, і найважливіше, це замір технологічного приміщення і візуальна оцінка його фактичних конструктивних особливостей.

 

Маючи вхідні дані можна проводити зонування основних приміщень:

 

  1. Центрального залу;
  2. Виробничих площ:

        3. Складських приміщень зі стелажами для зберігання товарів і холодильних камер.

 

Дуже важливо розподіляти потоки, врахувати протипожежні, санітарні, архітектурні норми. Устаткування для ресторанів і кафе повинно забезпечувати цілий ряд технологічних процесів. Слід пам'ятати, що для приготування їжі необхідно продумати питання руху продуктів на кухню, а готових страв - на роздачу. Список обладнання навіть для невеликого кафе буде досить великим, плюс посуд і кухонне начиння. Таким чином, ми приступаємо до розробки технологічного плану проекту.

 

Технологічний проект складається з графічної частини і специфікації.

 

Графічна частина - чітка вказівка місця розташування і підключення кожної одиниці обладнання, а текстова частина - специфікація обладнання з конкретним описом технічних характеристик і продуктивної потужності.

 

Для Вас приклади розміщуємо нижче:

 

 

 

На основі специфікації формується завдання електрикам і сантехнікам:

 

 

 

А тепер можна провести тендер із закупівлі обладнання, але вигідніше за все купити план-проект і обладнання у нас - на сайті професійного пекарського і технологічного обладнання iBaker. Із задоволенням на кухні!