Конвекційні печі являють собою компактне, автономне обладнання, яке забезпечує чудові результати в приготуванні їжі. Гаряче повітря рівномірно циркулює за допомогою вентилятора, щоб приготувати або спекти продукти в камері.
Пароконвектомати призначені для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів (круасани, піца, печиво, паски, кекси, вироби з листкового, бісквітного та дріжджового тіста) в кафе, кав'ярнях, ресторанах і магазинах. Часто використовуються в якості основної технологічної одиниці при приготуванні виробів із заморожених тестових напівфабрикатів.
Розстоєчні шафи призначені для підготовки дріжджового і листкового тіста, як свіжеформованого, так і замороженого перед випічкою хлібобулочних та кондитерських виробів в пекарнях, кондитерських цехах ресторанів та їдалень. Пруфери, так називають, розстоєчні шафи професіонали, дозволяють точно вимірювати і контролювати температуру та вологість, істотно знижуючи час процесу бродіння, в порівнянні з традиційним методом. Розстоєчні шафи управляються від печей Unox з панелями управління, до яких вони приєднуються через кабель.
Дека (пекарські листи) застосовуються на професійних кухнях для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, при приготуванні страв в конвекційних печах, пароконвектоматах та іншому тепловому обладнанні.
Гастроємності є невід'ємною частиною будь-якої професійної кухні. Всі харчові Gastronorm контейнери повністю сумісні з різними конвекційними печами, пароконвектоматами, розстійними шафами і холодильним обладнанням системи GN. Харчові ємності або харчові лотки, як їх ще іноді називають, використовуються для тимчасового зберігання готових страв (гастроэмності з полікарбонату) і для приготування страв в пароконвектоматах і печах.
Посудомийні машини - це професійні системи мийки, розроблені і створені для того, щоб отримати відмінні результати чистки, гігієни і яскравості посуду. Висока якість продукції, яка відповідає правилам енергозбереження, низької витрати води і споживання миючих засобів. У посудомийних машинах застосована технологія Ecology Care, що гарантує професійне прання і гігієну, а також низький вплив на навколишнє середовище за рахунок економії води та енергії.
призначаються для збирання на їх поверхні піци. Тому поверхня традиційного піццерійного столу виготовляється зі спеціальним чином відшліфованого натурального граніту. До такої робочої поверхні не пристає тісто і на ній ідеально розміщується піцерійний корж. Для правильної організації роботи пиццайоло стіл має з трьох сторін гранітні бортики висотою 15 см, що дозволяє розмістити настільну холодильну вітрину для інгредієнтів піци, не займаючи площу робочої поверхні.
Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!
Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.