Печі - основа вашої нової пекарні!

Опубліковано Margus 08/07/2016 0 Коментарі

пекарское оборудованиеПекарня - це чудове місце. Випічка, торти і тістечка, хлібні вироби всіх форм і розмірів, смачні десерти, які змушують смакові рецептори танцювати з насолодою. Відкриваючи свою власну кондитерську, Ви хочете зробити людей щасливими, продаючи їм хлібобулочні вироби, які їм подобаються, і Ви будете заробляти на життя, роблячи свою улюблену справу!

 

Перед відкриттям свого бізнесу Ви стоїте перед вибором, який тип пекарні Ви хочете запустити. Можливо, Ви думаєте над тим, щоб випікати хліб високої якості або відкрити більш традиційну кондитерську, яка буде пропонувати торти та десерти. Може бути, що Ви хочете спеціалізуватися на бубликах, пампушках або печиві. Що б ви не вирішили, вибір правильного обладнання має важливе значення для успіху вашого нового підприємства.

 

Мабуть, найважливішою інвестицією в ваш заклад стануть печі. Випічка, врешті-решт, є остаточним свідченням вашого мистецтва. Вся ваша напружена робота і підготовка, яку ви вклали в ваш продукт, досягає кульмінації в процесі випічки. Гарна, висока якість хлібопекарської печі надасть Вам послідовність і надійність на довгі роки. Вибір належної конвекційної печі або пароконвектомата залежить не тільки від типу продуктів, які Ви робите, але і від обсягу, якого Ви хочете досягти.

 

Конвекційні печі - один з найбільш поширених і доступних варіантів. У конвекційній печі використовуються вентилятори для циркуляції гарячого повітря по всій пекарський камері. Вони популярні для широкого спектру продуктів, включаючи печиво, торти, пироги і багато іншого.

 

Якщо Ви хочете спекти хліб високої якості, такий, як чіабатта, багети, хліб рустик і багато інших видів, то подові печі підходять саме для Вас. Як і традиційні цегляні печі вони печуть також добре, через їх здатність утримувати тепло. Хліб і булочки випікаються прямо на кам'яному вогнищі за умови, що нижнє оздоблення та парові системи дозволяють точно контролювати, скільки пару подається на кожен рівень, що дозволяє досягти ідеальної кірки. Через малу кількість рухомих частин в подових печах, вони, як правило, вимагають менше обслуговування, ніж інші пічні системи.

 

Якщо Ви плануєте спеціалізуватися на випічці хлібобулочних виробів і тих продуктів, які вимагають зростаючого тіста, в такому випадку розстоєчні шафи є важливим доповненням на кухні Вашого закладу. Розстоєчні шафи точно підтримують необхідну температуру і вологість, дозволяючи контролювати процес вистоювання вашого продукту. Контроль над процесом вистоювання дає Вам широкі можливості планування виробництва ваших виробів.

 

Ефективність буде ключем до Вашої рентабельності, тому вибір правильного хлібопекарського обладнання для Вашої продукції та процесу випічки має важливе значення. Наші менеджери кваліфіковано проконсультують Вас і допоможуть Вам зробити обгрунтоване рішення, яке не тільки допоможе вам інвестувати в своє обладнання мудро, але також допоможе підтримати Ваш бізнес на довгі роки. Щасливої Вам випічки!

 

Пекарське обладнання: конвекційні печі, пароконвектомати, розстоєчні шафи Ви можете придбати на нашому сайті для професійних пекарів та кухарів iBaker.com.ua

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.