Шокери

Шокери

Камери шокової заморозки

виробляють швидке зниження температури і заморожування продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготованого блюда до 6-ти днів. Його поживні і органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання і окислення. Камера шокової заморозки знижує температуру харчових продуктів до -18 °С за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до +3 °С за 90 хвилин (застосовується насамперед для продуктів приготованих, оброблених).

Показати:
Сортувати за:

Апарат шокової заморозки DGD AT10ISO

Кількість рівнів - 10 / Розмір гастроємкостей - GN 1/1 / Розмір дек - 600x400 мм / Відстань між рівн..

124 484 грн.

Апарат шокової заморозки DGD AT07ISO

Кількість рівнів - 7 / Розмір гастроємкостей - GN 1/1 / Розмір дек - 600x400 мм / Відстань між рівня..

120 096 грн.

Апарат шокової заморозки DGD AT05ISO

Кількість рівнів - 5 / Розмір гастроємкостей - GN 1/1 / Розмір дек - 600x400 мм / Відстань між рівня..

83 016 грн.

Апарат шокової заморозки DGD AT03ISO

Кількість рівнів - 3 / Розмір гастроємкостей - 530х325 мм (GN 1/1) / Розмір дек - 600x400 мм / Відст..

74 683 грн.

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.