Віденська випічка по українські

Опубліковано Kristi 23/06/2017 5 Коментарі

Мабуть НЕ має на світі людини, яка б не любила свіжу випічку і хліб. Коли ти відчуваєш цей запашний аромат, тільки зпеченої здоби, що не лишає байдужим йзмушує  одразу купувати. Найзатятіші модниці, що пильнують хорошу фігуру, перестають рахувати зайві калорії і насолоджуються приємним смаком випічки.

Сучасна культура споживання, використання передових європейських технологій глибокої заморозки, дає нам широку можливість вибору. В продуктових магазинах, де створенні цілі пекарські відділи з великими тістомісами, ротаційними печами, ферментаційними камерами і розстійками,  одразу виносять в торговий зал, щойно випечені вироби, на пекарських листах ще гарячими, із хрумкою скоринкою.  Маленькі кав’ярні, булочні самі випікають в не великих конвекційних печах, заздалегідь заготовлені і заморожені вироби, якість і смак яких завжди залишається незмінно досконалим. Відомі ресторатори теж не пасуть задніх, кожний престижний ресторан хоче пригостити своїх клієнтів хлібом власного виробництва, тому  на їх столах завжди присутня запашна  чіабатта,  чи лаваш, якщо це ресторан східної кухні.

Такий відомий європейський виробник печей і пароконвектоматів як Unoх, дає можливість розвинути свою справу самому дрібному підприємцю. Unoх виготовляє лінійку конвекційних печей LINEMICRO (ХF 023 Anna, ХF 043 Domenica, XF 013 Lisa, XF 003 Roberta), яка не потребує підключення до централізованого водопостачання і підключається в розетку 220 В. Тобто таку піч можна використовувати в домашніх умовах. Для такої не великої конвекційної шафи можна підібрати розстійну шафу з автономнім ручним управлінням: XLT 133, XLT 133 чи XLT 193.
Таким чином, в Україні з’являється широкий вибір домашньої якісної випічки, з окремими приватними кондитерськими цехами чи закладами, що працюють по клонованій франшизі. Приватні пивоварні започатковують виготовлення сухариків до пива, при монастирях чи церквах в конвекційній печі  ХF 023 Anna випікають просфори.
 Хто знає, де завтра застосують славно звісну конвекційні піч Anna ХF 023 ?!

5 Коментарі

Lauren Villanueva:
03/12/2025, 03:32:51 PM, playastronaut.cc
Відповісти

precisely need to have in the direction of shift I comprise been towards NYC the moment nevertheless not Philly!!! 3

Donna Cooper:
06/12/2025, 06:06:19 PM, zolomeds.shop/order-zoloft.html
Відповісти

I visited various web pages but the audio quality for audio songs existing at this web site is in fact wonderful.

Michael Bailey:
07/12/2025, 01:52:00 AM, fluco.store/fluconazole-tablet.html
Відповісти

Thanks for sharing your thoughts on dr d hussey. Regards

James Brewer:
Відповісти

Hola! I've been reading your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent job!

Charles Livingston:
09/12/2025, 09:33:17 AM, doxycare.shop
Відповісти

My brother suggested I may like this web site. He used to be entirely right. This post actually made my day. You can not believe simply how much time I had spent for this information! Thank you!

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.