Теги: деко

Новини та статті RSS
Як правильно підготувати листи деко до першої випічці?

Як правильно підготувати листи деко до першої випічці?

Margus 03/10/2017 5
Листи бувають різні в залежності від матеріалу виготовлення: алюмінієві протітвні, листи з нержавійки, листи з чорного металу. Відрізняються листи і своїми зовнішніми характеристиками: гладкі листи, перфоровані, листи з хвилями для випікання багетів, круасанів .... Відрізняться, можуть і габаритами:600/400/20 мм -для пароконвекційні печей (Unox гладкі TG 405, Unox перфоровані TG 410, деко для баге...
Читати далі
Смачний гамбургер на вагу золота

Смачний гамбургер на вагу золота

Kristi 27/07/2017 5
На якість кінцевого продукту впливає дуже багато чинників: свіжість сировини, рецепт приготування, обладнання, за допомогою якого здійснюється приготування. ... І тільки незмінність смаку повинна бути стабільною і ідеальною.Гамбургер - універсальний продукт, який продається не тільки в закладах швидкого харчування, але і в хороших ресторанах. Секрет в булочці! Правильна кругла форма і хороший реце...
Читати далі
Хочу купити пароконвектомат! Актуальність виробника конвекційних печей Unox або який все ж таки бренд сьогодні в тренді?

Хочу купити пароконвектомат! Актуальність виробника конвекційних печей Unox або який все ж таки бренд сьогодні в тренді?

Margus 16/01/2017 0
Вже не одне десятиліття виробники професійного обладнання працюють над створенням універсального апарату, який би втілював всі сучасні технологічні розробки і досягнення в цій сфері, був зручний у використанні і відносно недорогим. Людство протягом століть бореться за підвищення якості життя та харчування зокрема. Професійне обладнання лише один з інструментів шеф-кухаря на шляху до досконалості. ...
Читати далі
Яку піч купити XFT 135 або XFT 195?

Яку піч купити XFT 135 або XFT 195?

Margus 12/12/2016 0
XFT 135, XFT 133, XFT 195, XFT 193 - їх так багато! А ще є моделі без букви Т: XF 023, XF 043… Яка між ними різниця і як вибрати саме ту модель, яка буде найоптимальнішою на виробництві? Внести ясність можна шляхом скрупульозного вивчення характеристик кожної з цих печей або скористатися моєю підказкою! Якщо в назві моделі присутні тільки букви XF, це говорить про те, що зволоження в печі немає! З...
Читати далі
Яка різниця між пароконвектоматом і конвекційної піччю?

Яка різниця між пароконвектоматом і конвекційної піччю?

Kristi 18/09/2016 0
Чи часто прокручує таке питання в голові людина, яка зіткнулась з величезним вибором пропозицій на ринку технологічного обладнання. Не думаю, що таке питання виникне у професіонала, у шеф-кухаря або ресторатора, який знає все. Вони знають навіть більше: яка це гастроємність і для чого використовується, і який постачальник гнучкіше всіх сьогодні на ринку, і хто якісно і швидко створить проект новог...
Читати далі
Кухонне приладдя всьому голова!

Кухонне приладдя всьому голова!

Margus 15/07/2016 0
Хороша господиня на кухні без гарного посуду, як танцюрист в старих туфлях. Також кухарі та пекарі на професійній кухні повинні мати все найкраще, щоб в одну мить задовольнити найвишуканіші запити свого відвідувача. Якісні ножі, каструлі, сотейники... Серце кухні - пароконвектомат, 80% кухонних процесів забезпечує саме це незамінне технологічне обладнання. Конвектомату, пароконвектомату теж необхі...
Читати далі
Дорого чи все ж таки недорого відкрити міні-пекарню?

Дорого чи все ж таки недорого відкрити міні-пекарню?

Margus 14/07/2016 0
Відкрити пекарню або міні-пекарню , булочну, напевно, мріяв кожен, хто любить свіжий хліб, здобу або солодощі. Нічого немає приємніше запаху, ніж запах випікати свіжого хліба і, взагалі, випічки. Жоден день не проходить без того, щоб ми не поласували випічку - роботу славних пекарів. І нехай давно вже втратили свою нішу старі добрі «Булочні», але поступово вони з'являються, так як є попит на смач...
Читати далі