Ваш кошик порожній!
Більше аромату, більше життєво важливих поживних речовин
Чому відомі ресторани і популярні заклади для приготування їжі застосовують пароконвектомати? Продукти з паровоконвекціонной печі Unox - це справжнє свято для кулінарних гурманів і людей, які дотримуються здорового способу життя. Перш за все, приготовані страви зберігають чисті приємні аромати, і консистенція їжі буде радувати вас знову і знову. Принцип парового приготування простий і ефективний: продукти проходять м'яку обробку гарячою парою, безпосередній обмін тепла забезпечує швидке приготування страв без необхідності тривалого часу нагріву. Їжа не занурюється в воду і, таким чином, зберігає аромат і всі вітаміни, зменшуючи втрати поживних речовин. Пароконвектомат Unox з його ніжним способом приготування особливо підходить для делікатних продуктів, таких як ніжні овочі і риба, а також для м'яса і картоплі.
Режим роботи пароконвекційної печі підходить для різних видів продуктів
Різні режими випічки, розподілу повітряних потоків, управління кліматом в камері створюють поєднання парової печі з повноцінною функцією печі, що робить пароконвектомат незамінним приладом на професійній кухні ресторанів і кафе.
Мистецтво кулінарії
Професійні пекарі і кухарі вже давно знають про це: підвищення вологості в камері шафи пароконвекційної печі Unox оптимізує результати випікання та смаження: виходить м'який, хліб, який смачно пахне, з блискучою апетитною скоринкою, як ніби тільки що з місцевої пекарні, або настільки смачно прожарений, як у вишуканому ресторані. Хлібне тісто піднімається краще, так як його піддають паром на першій стадії випічки. Волога вводиться після того, як м'ясо було запечене і приготування їжі триває при більш низькій температурі. Завдяки цьому досягаються відмінні результати.