Ведемо здоровий спосіб життя і готуємо смачний хліб для застілля

Опубліковано Margus 01/07/2018 5 Коментарі

Дуже модно в сучасному суспільства - бути здоровим, красивим, струнким і підтягнутим. В інтернеті та на телебаченні ведеться пропаганда здорового способу життя: спорт, правильне харчування, корисні продукти, органічна їжа без консервантів ...
Розглянемо один з продуктів харчування - хліб. Хліб же всьому голова!
Як важко вибрати серед усього асортименту якісний продукт, та й виробників зараз хоч відбавляй: приватні міні пекарні, лаваші з тандира, сімейні пекарні, булочні, домашній хліб з печі під замовлення, вже не кажучи про великі хлібозаводах. Випікати хліб або хлібобулочні вироби-це не проста праця, але благородний. Скільки радості може принести хрусткий круасан на сніданок, або житній без дріжджовий хліб на обід!

Дуже модно в сучасному суспільства - бути здоровим, красивим, струнким і підтягнутим. В інтернеті та на телебаченні ведеться пропаганда здорового способу життя: спорт, правильне харчування, корисні продукти, органічна їжа без консервантів ... Розглянемо один з продуктів харчування - хліб. Хліб же всьому голова! Як важко вибрати серед усього асортименту якісний продукт, та й виробників зараз хоч відбавляй: приватні міні пекарні, лаваші з тандира, сімейні пекарні, булочні, домашній хліб з печі під замовлення, вже не кажучи про великі хлібозаводах. Випікати хліб або хлібобулочні вироби-це не проста праця, але благородний. Скільки радості може принести хрусткий круасан на сніданок, або житній без дріжджовий хліб на обід!

У кожного виробника є свої хитрощі: сучасне пекарський обладнання, унікальна рецептура, вигадка і уяву ... І все ж, в 90% успіху хлібо-булочного бізнесу в якісній сировині і технологічно правильно підібраному обладнанні. Да да, саме обладнання: холодильні камери або холодильні шафи з відповідним температурним режимом, де зберігається сировина; пароконвектомат або пекарські піч з відповідними режимами роботи, з зволоженням або без, з програмним або механічним управлінням; пароконвектомат на десять або на сім рівнів; тістоміс відповідного обсягу, одне або двошвидкісний; апарат шокової заморозки для охолодження і глибокої заморозки напівфабрикатів або готової сировини; расстоечний шафа з обов'язково великою кількістю рівнів, так як процес розставання більш тривалий ніж процес запікання.

У каждого производителя есть свои хитрости: современное пекарское оборудование, уникальная рецептура, выдумка и воображение… И всё же, в  90% успеха хлебо-булочного бизнеса в качественном сырье и технологически правильно подобранном оборудовании. Да да, именно оборудование: холодильные камеры или холодильные шкафы с соответствующим температурным режимом,  где хранится сырьё; пароконвектомат или пекарская печь с соответствующими режимами роботы, с увлажнением или без, с программным или механическим управлением; пароконвектомат на десять или на семь уровней; тестомес соответствующего объёма, одно или двухскоростной; аппарат шоковой заморозки для охлаждения и глубокой заморозки полуфабрикатов или готового сырья; расстоечный шкаф с обязательно большим количеством уровней, так как процесс расставания более длительный чем процесс запекания.Навіть якщо ви вирішили купити або спорудить тандир і випікати «грузинський лаваші», то і тут не обійтися без певних нюансів: закупити супутній інвентар у вигляді гаків і подушок для викладки лавашей, ви не зможете у постачальників обладнання, його необхідно замовити під замовлення у грузинських ремісників.

Тому, вибираючи свій напрямок діяльності, не забувайте про нюанси і звертайтеся за консультацією до фахівців! Успіх гарантований! Насолоджуйтесь плодами свого успіху і даруєте радість іншим людям.

Тому, вибираючи свій напрямок діяльності, не забувайте про нюанси і звертайтеся за консультацією до фахівців! Успіх гарантований! Насолоджуйтесь плодами свого успіху і даруєте радість іншим людям.

 

5 Коментарі

Joe Raymond:
03/12/2025, 03:33:03 PM, playastronaut.cc
Відповісти

Ahaa, its nice dialogue regarding this post at this place at this blog, I have read all that, so at this time me also commenting here.

John Richardson:
06/12/2025, 06:06:31 PM, zolomeds.shop/buy-zoloft.html
Відповісти

Hello to every one, it's really a fastidious for me to pay a visit this website, it consists of priceless Information.

Sonia Love:
07/12/2025, 01:52:09 AM, fluco.store/fluconazole-150mg.html
Відповісти

Really excellent info can be found on web blog.

Jill Smith:
Відповісти

I just could not go away your website prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard info an individual supply on your visitors? Is gonna be again frequently in order to check out new posts

Thomas Adams:
Відповісти

I am sure this piece of writing has touched all the internet users, its really really nice paragraph on building up new web site.

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.