Ваш кошик порожній!
Ahaa, its fastidious dialogue regarding this post at this place at this blog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.
Що смачніше піца з поду електричної печі або з поду печі на дровах, а може запекти її в пароконвектоматі або в звичайній духовці ... !?
Секрет цієї страви в тесті! Тонкий шар з будь-якими інгредієнтами і обов'язково сир і зелень (базилік, орегано, розмарин). Історія виникнення, такого популярного нині страви, сягає своїм корінням в Італію. Як не дивно, але це їжа «бідняків». Те, що не сіли вчора, порізали і спекли на простому дріжджовому хлібному тісті сьогодні. До всього, приготування або запікання займає всього 2-5 хвилин, в залежності від того, в чому випікати!
Існує і американський принцип приготування піци, товсте тісто з товстим шаром інгредієнтів, але це вже на любителя.
З сировиною та інгредієнтами все зрозуміло, а тепер давайте розберемося: в чому, скільки по часу і при якій температурі випікати. Звичайно найшвидший і найсмачніший спосіб - запікання в печі на дровах. За старих часів в кожному будинку була піч. У сучасному світі довелося адаптуватися до нових умов. Електрична піч з шамотною каменем, одне або двох ярусна, для великих торгових площ існує піч з ротацією. Максимально висока створювана температура 320-500 C ° в електричних піці печах, дає можливість швидко і якісно спекти смачну піцу за 2-3 хвилини. Такі електричні печі займають мало місця і не вимагають спеціальної витяжки. Ціна такої печі залежить від її розміру:
• міні піч з розміром камери 410/360 мм (Itpizza MS 1), можу бути двох ярусними (Itpizza MS1 + 1); такі печі, підключаються в звичайну розетку на 220В і можуть використовуватися навіть в домашніх умовах, МАХ t розігріву до 320 C °.

• стандартна піці піч з розміром камери 660/660 мм для піци діаметром 320 мм і
стандартна піці піч з розміром камери 720/720 мм для піци діаметром 350 мм;
більш потужні, споживають вже більше енергії і вимагають підключення на 380В; можуть бути ка одне (Itpizza MS 4, Itpizza ML 4), так і двоярусними Itpizza MS 4 + 4, Itpizza ML4 + 4); МАХ t розігріву до 500 C °., Що максимально наближає випічку за смаковими якостями до дров'яної печі.

• піці піч із серії біг з розміром камери 1080/720 мм і 1080/1080 мм для піци діаметром 350 мм, з місткістю в одній камері 6-9 шт піц; вимагають підключення на 380 В, можуть бути ка одне (Itpizza ML 6, RESTO 6 BIG, RESTO 9 BIG), так і двоярусними (Itpizza ML 6 + 6, RESTO 99 BIG, RESTO 66 BIG).

За бажанням та фінансової можливості, так як задоволення не з дешевого, можна встановити дров'яну піч в залі з відвідувачами, шоу завжди приваблює глядачів! Потріскування полешек і колоритна зовнішня обробка сферичної або прямокутної печі подіють як магніт відвідувач, і збільшить попит на споживання страв з пилу-жару. Але існують ще кілька підводних каменів при покупці такої печі! Дуже важливо, щоб піч монтувалася на ідеально рівну поверхню (якщо не дотримати вимоги можливе утворення тріщин на корпусі, що веде до втрати тепла всередині), її вага може бути 1 2 т (іноді немає достатньо широкого дверного або віконного отвору, щоб занести піч , або обмеження по вазі, якщо це ТЦ), а також при монтажі необхідний окремий вент канал!

Относительно запекания пиццы в пароконвектомате, то это возможно, но не тот эффект. Максимальная температура разогрева пароконвектомата до 260 C°, обычной духовки или духового шкафа 220 C°. При таком температурном режиме пицца запекается дольше и наблюдается эффект просыхания, одним словом она теряет свою сочность . Так что выбор за вами…
Ahaa, its fastidious dialogue regarding this post at this place at this blog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.
I want to to thank you for this very good read!! I certainly enjoyed every bit of it. I’ve got you saved as a favorite to check out new stuff you post…
It’s difficult to find knowledgeable people for this topic, however, you sound like you know what you’re talking about! Thanks
Ahaa, its nice dialogue about this paragraph here at this web site, I have read all that, so at this time me also commenting here.
These are truly impressive ideas in on the topic of blogging. You have touched some fastidious things here. Any way keep up wrinting.