Ваш кошик порожній!
Ahaa, its fastidious conversation concerning this post at this place at this web site, I have read all that, so now me also commenting here.
Листи бувають різні в залежності від матеріалу виготовлення: алюмінієві протітвні, листи з нержавійки, листи з чорного металу. Відрізняються листи і своїми зовнішніми характеристиками: гладкі листи, перфоровані, листи з хвилями для випікання багетів, круасанів .... Відрізняться, можуть і габаритами:

Найякіснішим є алюмінієве деко, так як він відрізняється легкістю і міцністю. Листи з нержавіючої сталі більш важкі і дорогі, що не завжди по кишені. Листи з чорного металу найдешевші і доступні, але на жаль іржавіють, можуть залишати сліди іржі на хлібобулочних виробах.

Пекарські листи перед використанням обов'язково необхідно підготувати до використання. Для цього їх не тільки необхідно ретельно вимити, а й провести температурну обробку. Для цього необхідно покрити всю поверхню маслом і пропекти в грубці при температурі 200-250 С. Такий процес, дозволить покрити виріб невидимою жирної плівкою і уникнути прилипання і підгоряння в процесі випікання.

Ahaa, its fastidious conversation concerning this post at this place at this web site, I have read all that, so now me also commenting here.
You've made some really good points there. I looked on the internet for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.
Really clear internet site, regards for this post.
You made some good points there. I looked on the web to find out more about the issue and found most people will go along with your views on this web site.
Ahaa, its nice dialogue concerning this post here at this blog, I have read all that, so at this time me also commenting here.