Купити тістомісильник або «місити» вручну? Купити тісторозкочувальну машину?

Опубліковано Kristi 18/04/2017 0 Коментарі

Скільки тесту можна замісити руками, на скільки буде якісний заміс, чи варто купувати тістомісильник ..? Якого обсягу необхідна дежа, тістоміс двошвидкісний або одне швидкісний ..? Отже якщо вирішили купити тістоміс професійний, давайте розбиратися.
Купівля тістоміса передбачає не тільки фінансові витрати. Перед придбанням необхідно передбачити місце розташування: на столі, для настільної моделі тістоміса або під столом, для пересувного на колесах, висота якого буде до 82 см (щоб помістився під стільницю). Підключення до мережі може бути 220 В, в таких моделях тістомісильників як: SK -10 1Ф, SK -5 1Ф, SK -20 1Ф відомого італійського виробника ITPIZZA, а в моделях більшої потужності, таких як: тістоміс SK-20-2S 3Ф, SK-30-1Ф, SK-30 3Ф підключення на 380 В. Витрати по кіловат можуть коливатися від 0,3 кВт для тістомісильників обсяг діжі від 5 до 12 л, максимум до 1 кВт. Для моделей з продуктивністю до 30 л за заміс. Купити тістомісильник не складно, а ось розрахувати, оптимальний для правильної завантаження, який буде надійним помічником, ось це вже майстерність. Якщо у Вас в планах піцерія з хорошим об'ємом посадочних місць, і ви не хочете виснажувати відвідувачів довгим очікуванням піци - радимо купити своєму піці мену - тісто розкочування. Він буде вам вдячний. Та й розкачати тісто ніж це робить тестораскаточная машина, рукам дуже важко, особливо в кінці трудового дня, коли піці мен вже втомився. Як бачите тісто раскаточная машина просто незамінна.
При необхідності можна розглянути покупку тістоміса з підйомною траверсою і знімною діжею: M-20-2S- 3Ф, M-30-2S- 3Ф. Але ця модель тістоміса буде коштувати дорожче на 20% від базової моделі з аналогічними технічними характеристиками, але і експлуатації набагато практичніше і зручніше. При покупці тістоміса з фіксованою діжею, дуже важливо врахувати зручність вивантаження тіста з тієї або іншої моделі. Також тістомісильники діляться на: двохшвидкісні, в яких перша швидкість використовується для поступового змішування інгредієнтів, друга безпосередньо для самого замісу, використовуючи яку ми прискорюємо процес приготування; і одношвидкісні з більш тривалим процесом замішування. 
Будьте уважні, на ринку існує велика пропозиція по планетарним міксером GASTROMIX B5, B10 С, B20 С і іншим виробникам http://margus.com.ua/ru/elektromehanicheskoe_oborudova/mikser/1080.html,
 що йдуть в комплекті з віночком, лопаткою і крюком. На них дуже схожі малолітражні побутові тістомісильники. Але така техніка точно не підходить для замісу тугого тіста, дріжджового або пельменного, та й потужність замала для промислового обсягу. Планетарним міксером GASTROMIX широко використовуються в кондитерських цехах для збивання яєць, кремів та інших легких сумішей.
 При виборі тістоміса також не забудьте врахувати те, що максимальний заявлений обсяг діжі не заповнюється повністю і в кілограмах вага тесту буде менше ніж обсяг того ж тіста: http://margus.com.ua/ru/elektromehanicheskoe_oborudova/testomes/500.html. Вирішили купити тістоміс, але не впевнені какай вибрати? Телефонуйте нам, ми допоможемо підібрати і купити тістоміс!
Наш менеджер Вам на допомогу і легкого замісу крутого і прибуткового тесту Вашій пекарні!

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.