Ах, Париж…Париж…Париж…

Опубліковано Kristi 27/03/2017 0 Коментарі

BakerTouch (6 уровней, вместимость 12 противней 600х400 мм по 2 противня на каждом уровне)

Яка смачна випічка тут, ароматну каву ... Вузенькі вулички в поєднанні з пафосним готичним стилем і елементами французького Ренесансу, то праворуч, то ліворуч ваблять тебе ароматами свіжоспечених булочок, профітролі, круасcанов. Усамітнитися і насолодитися можна всюди, навіть посеред вулиці, прямо над проїзною частиною, за маленьким столиком, і ні хто не в силі зупинити гастрономічне насолоду в цю мить.

 А де в Києві можна відчути чуть-чуть французького шарму і покуштувати майже французький круасcан або еклер ?! 

Звичайно ж, це пристойні заклади, що використовують гідне обладнання і дотримуються технології приготування! Кожен поважає себе кондитер, повинен знати маленькі хитрощі, що служать запорукою популярності і затребуваності їх виробів серед шанувальників-ласунів. Наприклад, еклер: за французькими мірками він повинен бути довгою 14 см, не більше і не менше. Випекти його можна тільки в подовой печі, такий як Unox XEBDC01EUС, Unox XEBDC02EUD. Якщо заклад з зовсім маленькою виробничою площею, то можна купити піч пароконвекційну Unox XEBC04EUEPR (лінія PLUS) і встановити її в залі з відвідувачами. Важливою умовою випічки еклерів є регулювання швидкості вентиляторів або повна їх відключка для підсушування вироби при низькій температурі, а потім при більш високій. У сучасних моделях XEBC Unox (лінія PLUS) 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 підлозі статичних) вони ідеально підходять для кондитерського виробництва. Найменші пароконвектомати на 4 рівні (листи 600/400/20 мм) і так далі на 6, 10, 16 рівнів. У поєднанні з шафою для розстойки Unox XEBPC12EUC, де управління відбувається через піч з панеллю BakerTouch (6 рівнів, місткість 12 дек 600х400 мм по 2 дека на кожному рівні), створюють унікальний тандем для кулінарної творчості. 

Наповнити еклер можна заварним кремом з ванільним, шоколадним або кавовим смаком, попередньо приготованим на індукційної електричній плиті EWT INOX MEMO1, яка займає мало місця на кухні і споживає мало енергії. Для повного наповнення вироби кремом роблять поперечний розріз, який потім маскують помадкою, смачно і красиво!

Unox XEBC04EUEPR

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.