Пароконвектомат купити чи не купити? Піч, парити або все ж смажити?

Опубліковано Margus 06/02/2017 1 Коментарі

Купити пароконвектомат або купити конвекційну піч? Або як їх частіше називають, купити Конветомат або парік? Це найбільш часті питання при підборі професійного обладнання на кухню кафе, ресторану, кондитерського цеху або піцерії, які задають власники або директора ресторанів. Купити пароконвекційну піч не складно, а важливо використовувати її за призначенням, щоб вона (пароконвекційна піч) смачно готувала, приносила прибуток і працювала цілодобово, приносячи прибуток закладу.

 

Давайте розбиратися разом по-порядку. Для того, щоб на 100% правильно підібрати обладнання, необхідно знати, які саме страви планують готувати в закладі. Якщо ми вирішили випікати тільки млинці, нам конвекційна піч навряд чи знадобиться, нам досить млинниці і питання тільки діаметра млинниці, одне або двох постової. Якщо у нас в меню є випічка, покупка конвекционной печі неминуча. Якщо необхідно гасити рибу або м'ясо, готувати безліч гастрономічних страв, купити пароконвектомат так само прийдеться. Конвекційна піч - це піч яка обладнана вентилятором створює обдув гарячим повітрям. Конвекційна піч з пароувлажнением, механічна, здатна зволожувати гаряче повітря, але це все відбувається в ручному режимі. Конвекційна піч з автоматичним пароувлажнением має певну кількість готових програм, розроблених спеціально для різних страв. Автоматичні програми дозволили домогтися завжди однакової якості страв незалежно від настрою кухаря або від змін кухарів. Таким чином конвекційна піч з конвекцією, пароувлажнением і автоматичним управлінням перетворилася в пароконвекційну піч або як частіше називають - пароконвектомат.

 

Так чому ж така плутанина і така велика кількість моделей, чому все так заплутано? Насправді кожна одиниця устаткування має своє головне і мало заменимое призначення. Є таке поняття пароконвекцінная піч - гастрономічна або пекарська. Гастрономічні пароконвектомати мають напрямні під гастроемкости, а ось пекарські під пекарські листи. Випікати на гастроємності не дуже зручно, як і не правильно варити або запікати на деках, гастрономію готують в гастроємності.

 

Якщо ви вирішили балувати своїх відвідувачів булочками і випічкою свого виробництва, в кухні вашого ресторану необхідно передбачити місце для пароконвектомата, для конвекційної печі і розстоїчної шафи. Расстоечний шафа встановлюється під конвекционной піччю і виглядає красиво як єдине ціле, дуже зручно і компактно. При підборі обладнання для кухні, ми рекомендуємо купити пароконвекційну і конвекційну піч з расстойкой італьнскому виробника Unox. Чому купити саме Unox? Компанія Unox пройшли довгий і складний шлях конкурентної боротьби з більш іменитими виробниками пароконвекційні печей. Завдяки успішній роботі, якості та доступній ціні, конвекційні печі можна побачити майже в кожному другому закладі, почути відгуки безпосередньо від кухаря або кондитера. А після цього без сумнівів легко купити в Україні якісний, оригінальний, Італійський пароконвектомат. І не просто купити, а отримати гідне гарантійне і післягарантійне обслуговування. Комплектуючих і запасних частин, додаткового обладнання таких як пекарські листи, решітки, гастроемкости, миючі та ополіскуучі кошти в достатній кількості. У наступній статті ми розповімо Вам як підібрати правильно конвекційну піч - для приготування «Еклер»

 

Пароконвектомати, конвекційні печі, розстоєчні шафи і аксесуари італійської компанії Unox Ви можете придбати на нашому сайті для професійних пекарів та кухарів iBaker.com.ua

1 Коментарі

Силина:
Відповісти

Убедитесь, что ваш пароконвектомат оснащен функцией реверса вентилятора - это обеспечит равномерное распределение тепла по рабочей камере печи..эта функция доступна не во всех моделях..

Залишити коментар

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.