Гастроємність GN 2/3-200

Розмір гастроємності (ДхШ) -  354x325 мм / Глибина гастроємності - 200 мм / Ємність гастроемності - 18.0 літрів / Поверхня - гладка / Матеріал - нержавіюча сталь

ГАСТРОНОМІЧНА ЕМНІСТЬ ПРИЗНАЧЕНА ДЛЯ

приготування, зберігання та перевезення харчових продуктів на підприємствах громадського харчування, магазинах для демонстрації продуктів, кейтерінгу для перевезення готових страв, на лініях роздачі харчування в їдальнях і ресторанах швидкого харчування на фуд-кортах

ОСОБЛИВОСТІ

гастроємності (харчові лотки) з нержавіючої сталі, як правило, застосовуються для приготування і викладки товарів та напівфабрикатів в холодильних вітринах магазину

Гастроємність GN 2/3-200 стане прекрасним доповненням для вашого пароконвектомата або конвекционной печі!

Гастроємність GN 2/3-200 розміром  354x325x200 мм

Технічна інформація
Ємність гастроємності, л18.0
Поверхнягладка
Матеріалнержавіюча сталь
Габаритні розміри і вага
Розмір гастроємності (ДхШ), мм354x325
Глибина гастроємності, мм200
Інформація про виробника
ВиробникEWT INOX

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Гастроємність GN 2/3-200

НАЙКРАЩІ ЦІНИ

для наших клієнтів

ГАРАНТІЯ

на все обладнання

ДОСТАВКА

в будь-яку точку України

  • Переглянуто: 3521
  • Артикул: GN 2/3-200
  • Наявність: Під замовлення
  • 859 грн.

Теги: гастроємність gn 2 3 200, гастроємність gn2 3 200, гастроємність 2 3 200, гастроємність гн 2 3 200, гастроємність гн2 3 200, гастроємності купити, гастрономічна емність, харчовий лоток

Розмір кришки для гастроемкости (ДхШ) - 354х325 мм  / Поверхня - гладка / Матеріал - ..
285 грн.

Розмір гастроємності (ДхШ) -  354x325 мм / Глибина гастроємності - 150мм / Ємність гастроемност..
673 грн.

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.