Гастроємність GN 1/2-100

Розмір гастроємності (ДхШ) - 325х265 мм / Глибина гастроємності - 100 мм / Ємність гастроемності - 6 літрa / Поверхня - гладка / Матеріал - нержавіюча сталь

ГАСТРОНОМІЧНА ЕМНІСТЬ ПРИЗНАЧЕНА ДЛЯ

приготування, зберігання та перевезення харчових продуктів на підприємствах громадського харчування, магазинах для демонстрації продуктів, кейтерінгу для перевезення готових страв, на лініях роздачі харчування в їдальнях і ресторанах швидкого харчування на фуд-кортах

ОСОБЛИВОСТІ

гастроємності (харчові лотки) з нержавіючої сталі, як правило, застосовуються для приготування і викладки товарів та напівфабрикатів в холодильних вітринах магазину

Гастроємність GN 1/2- 100 стане прекрасним доповненням для вашого пароконвектомата або конвекционной печі!

Гастроємність GN 1/2- 100 розміром 325х265х100 мм

Технічна інформація
Ємність гастроємності, л6
Поверхнягладка
Матеріалнержавіюча сталь
Габаритні розміри і вага
Розмір гастроємності (ДхШ), мм325х265
Глибина гастроємності, мм100
Інформація про виробника
ВиробникEWT INOX

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Гастроємність GN 1/2-100

НАЙКРАЩІ ЦІНИ

для наших клієнтів

ГАРАНТІЯ

на все обладнання

ДОСТАВКА

в будь-яку точку України

  • Переглянуто: 4125
  • Артикул: GN 1/2-100
  • Наявність: Під замовлення
  • 351 грн.

Теги: гастроємність gn 1 2 100, гастроємність gn1 2 100, гастроємність 1 2 100, гастроємність гн 1 2 100, гастроємність гн1 2 100, гастроємності купити, гастрономічна емність, харчовий лоток

Розмір кришки для гастроемкости (ДхШ) - 325х265 мм  / Поверхня - гладка / Матеріал - ..
223 грн.

Розмір гастроємності (ДхШ) - 325х176 мм / Глибина гастроємності - 100 мм / Ємність гастроемності - 3..
307 грн.

Ласкаво просимо на сайт професійного пекарського і технологічного обладнання!

Наш сайт створений для професійних пекарів та кухарів. Мета ресурсу спростити пошук професійного пекарського і технологічного обладнання для вашого закладу. Сайт повинен стати вашим справжнім помічником, не тільки в підборі потрібного обладнання, а й в придбанні дек, гастроємкостей, запасних частин, миючих засобів для конвекційних печей і пароконвектоматів.