Ваш кошик порожній!
Ваш кошик порожній!

Конвекційні печі являють собою компактне, автономне обладнання, яке забезпечує чудові результати в приготуванні їжі. Гаряче повітря рівномірно циркулює за допомогою вентилятора, щоб приготувати або спекти продукти в камері.

Пароконвектомати призначені для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів (круасани, піца, печиво, паски, кекси, вироби з листкового, бісквітного та дріжджового тіста) в кафе, кав'ярнях, ресторанах і магазинах. Часто використовуються в якості основної технологічної одиниці при приготуванні виробів із заморожених тестових напівфабрикатів.

Розстоєчні шафи призначені для підготовки дріжджового і листкового тіста, як свіжеформованого, так і замороженого перед випічкою хлібобулочних та кондитерських виробів в пекарнях, кондитерських цехах ресторанів та їдалень. Пруфери, так називають, розстоєчні шафи професіонали, дозволяють точно вимірювати і контролювати температуру та вологість, істотно знижуючи час процесу бродіння, в порівнянні з традиційним методом. Розстоєчні шафи управляються від печей Unox з панелями управління, до яких вони приєднуються через кабель.

Дека (пекарські листи) застосовуються на професійних кухнях для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, при приготуванні страв в конвекційних печах, пароконвектоматах та іншому тепловому обладнанні.

Гастроємності є невід'ємною частиною будь-якої професійної кухні. Всі харчові Gastronorm контейнери повністю сумісні з різними конвекційними печами, пароконвектоматами, розстійними шафами і холодильним обладнанням системи GN. Харчові ємності або харчові лотки, як їх ще іноді називають, використовуються для тимчасового зберігання готових страв (гастроэмності з полікарбонату) і для приготування страв в пароконвектоматах і печах.

Посудомийні машини - це професійні системи мийки, розроблені і створені для того, щоб отримати відмінні результати чистки, гігієни і яскравості посуду. Висока якість продукції, яка відповідає правилам енергозбереження, низької витрати води і споживання миючих засобів. У посудомийних машинах застосована технологія Ecology Care, що гарантує професійне прання і гігієну, а також низький вплив на навколишнє середовище за рахунок економії води та енергії.
Дуже вдячна менеджерам компанії за надану консультацію в підборі пекарського обладнання!

це промислові системи мийки з купольним завантаженням, які призначені для миття тарілок, стаканів, столових приладів, підносів і наплитного посуду. Застосовуються в великих барах і ресторанах, а також в невеликих їдальнях, продуктивність таких машин зазвичай становить до 800 тарілок/год.
Висота стакана - 390мм / Діаметр тарілок - 415 мм / Витрати води за цикл - 2 л / Продуктивність - ві..
125 531 грн.
Висота стакана - 430мм / Діаметр тарілок - 455 мм / Витрати води за цикл - 2 л / Продуктивність - ві..
124 524 грн.
Висота стакана - 430мм / Діаметр тарілок - 455 мм / Витрати води за цикл - 2 л / Продуктивність - ві..
124 524 грн.
